Airco - Warmtepomp - Zwembad - Koeling - Wijnkoeling


Airconditioning

Airconditioning is dikwijls geen luxe meer maar noodzaak. Een aangename temperatuur in huis of op kantoor maakt het leven en werken zoveel comfortabeler. Dankzij de geavanceerde geruisloze airconditioning wordt lucht gekoeld, verwarmd, geventileerd of ontvochtigd.

Warmtepompen

Warmtepompen zijn efficiënte en energiezuinige apparaten waarbij een maximale energie uit de omgeving wordt gehaald. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor uw energiefactuur. Met een warmtepomp kunt u uw woning niet alleen verwarmen maar ook koelen. Wilt U de mogelijkheden en voordelen van uw woning of kantoor ontdekken? Contacteer ons vrijblijvend.

Zwembadverwarming

Je zwembad verwarmen met een warmtepomp is meestal de goedkoopste oplossing. Ze is heel efficiënt daar de warmtepomp slechts 20% nodig heeft aan elektriciteit en de overige 80% van de energie uit de lucht wordt gehaald. De warmtepomp beschikt over een digitale regelaar waarop je gemakkelijk de gewenste temperatuur kan instellen.

Koeling

Niet alleen het leveren en plaatsen van gekoelde werktafels, bierkoelers, koeltogen hoort tot de activiteiten van airco&co maar ook koel- en vriescellen. Ze worden steeds op maat gemaakt voor industrieel of particulier gebruik.Wijnkoeling

Goede wijn hoort in een geklimatiseerde ruimte. Laat daarom uw investering rijpen in de beste omstandigheden. Dankzij de nieuwe koeltechnologie zorgen wij voor deze ideale condities toegepast in horeca of particuliere woningen.